NL  ·  FR
 

K Motors

K Motors • Kortrijksestraat 179 • 8520 Kuurne • 056 36 30 30

Particulieren

Ontdek het gamma van personenwagens, de concept cars alsook de toekomstige voertuigen:


Citroën C3 Aircross


SUV VAN DE NIEUWE GENERATIE

De Citroën C3 AIRCROSS onderscheidt zich in de wereld van de SUV's dankzij zijn kracht, originaliteit en frisheid. Dankzij zijn hoge motorkap, die in de verf wordt gezet door de verchroomde chevrons met ingebouwde LED-lichtsignatuur, zorgt hij voor een combinatie van robuustheid en bescherming. Aan boord van deze SUV van de nieuwe generatie geniet u van een ongeëvenaarde hoge rijpositie. Zoals aangekondigd door het C-Aircross concept zorgen de achterzijpanelen in polycarbonaat en met in het midden een gekleurde folie*voor een sterk grafisch contrast ter hoogte van de B-stijl. *Beschikbaar in optie met het Color Pack.


Citroën New C3


CONNECTEDCAM CITROËNTM: MOTOR... ACTIE!

Adembenemende panorama's, buitengewone uitzichten, stadswandelingen: De nieuwe C3 draait de film van uw rijervaringen met ConnectedCAM Citroën™. Dit camerasysteem is ingebouwd in de binnenspiegel en registreert wat u ziet vanuit de auto. Deze camera is dus de getuige van uw dagelijkse rijervaringen:

  • Neem met één eenvoudige klik een foto van wat u ziet en deel hem op de sociale media.
  • Al wat zich voor uw bumper afspeelt, wordt geregistreerd. Dit systeem kan dus nuttig zijn als u betrokken raakt bij een incident.

Blijf op de hoogte

VERVEELVOUDIG DE KLEURENCOMBINATIE

De nieuwe CITROËN C3 biedt ook een breed scala van kleuren: Almond Green, Banquise Wit, Cobalt Blue, Shark Grijs, Aluminium Grijs, Rubi Rood, Perla Nera Zwart, Orange Power of Zandkleur... Combineer deze 9 subtiele of punchy kleuren met de 3 daktinten (Onyx Zwart, Aden Rood, Parelmoerwit) en profiteer van de vele combinaties (tot 36 wat de carrosseriekleuren betreft). En, welke C3 wordt de uwe?

 

Created by Pixular